Al 70 jaar tafeltennis en gezelligheid in Culemborg | Alleen samen krijgen we corona onder controle

Corona - protocol en instructie toezichthouders

Jullie geduld werd lang op de proef gesteld, maar op 30 juni om 19.05 uur kwam het verlossende bericht van de gemeente: binnen sporten is weer toegestaan. Gelukkig hadden we ons protocol en de instructie voor de toezichthouders al klaarstaan, en kunnen we die nu met jullie delen. Vanaf woensdagmiddag 1 juli wordt er dus eindelijk weer getafeltennist bij Gispen.

Protocol (download)

Het is van belang dat iedereen het protocol goed doorleest, voordat hij/zij weer bij Gispen komt tafeltennissen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Reserveren is dus niet nodig, maar weet dat er minder tafels beschikbaar zijn en dat er dus meer flexibiliteit verwacht wordt. De capaciteit van de zaal (max. 16 spelers) verschilt van de capaciteit van de kantine (max. 12) en we gaan ervanuit dat onze leden de aanwijzingen van onze toezichthouders zullen opvolgen. Omkleden doe je thuis (op je binnenschoenen na uiteraard), je wast je handen na binnenkomst en je speelt met de ballen die de vereniging ter beschikking stelt. Je houdt je aan de 1,5 meter als je niet speelt. Je maakt zelf je tafelhelft schoon zodra je die verlaat.

Dit is slechts een greep uit de afspraken die we met jullie maken: de rest vind je via deze link.

Instructie toezichthouder (download)

Iedereen wordt op den duur geacht de taak van toezichthouder een keer op zich te nemen. Alleen op die manier kunnen we weer op alle momenten open. Voorlopig werken we nog met een vast pooltje, waar we nog steeds vrijwilligers voor kunnen gebruiken. Dus ben jij tijdens de zomermaanden beschikbaar als toezichthouder? Laat dit dan nog even weten en geef aan welke avonden je voorkeur hebben.

Uiteraard moeten we in de praktijk gaan ervaren hoe het protocol in zijn werk gaat. Sommige door de NTTB ingegeven maatregelen voelen wat tegenstrijdig met andere maatregelen. Voer discussies hierover straks niet met de toezichthouder of je clubgenoten, maar leg je vragen neer bij het bestuur. Met je komst geef je aan akkoord te zijn met het protocol.

Via secretaris@ttvgispen.nl kun je al je vragen/opmerkingen kwijt over het protocol en de instructie voor de toezichthouders. We gebruiken de komende weken om het protocol te verbeteren.

We hopen toch vooral jullie allemaal weer te zien bij Gispen. Laten we er met elkaar nog een mooie (tafeltennis)zomer van maken.