Al meer dan 65 jaar tafeltennis en gezelligheid in Culemborg

Nieuws

Bettine Vriesekoop geeft clinic bij TTV Gispen

Bent u 50 jaar of ouder en zou u de fijne kneepjes van het tafeltennis willen leren van een meervoudig Europees kampioene? Dan biedt TTV Gispen u op vrijdag 7 september deze unieke mogelijkheid. Als ambassadeur van de Nederlandse tafeltennisbond komt Nederlands beste tafeltennisster aller tijden naar Culemborg om een select gezelschap te stimuleren te bewegen en plezier te hebben achter de tafel.

De clinic van Vriesekoop is van 13.00 tot 15.00 uur in de zaal van Gispen aan de Pinksterbloem in Culemborg (achter sporthal Interweij). Er is ruimte voor een maximaal aantal van 18 deelnemers. Bent u 50+ en wil u graag meedoen? Meldt u zich dan aan via e-mail. Dat kan aan 50plus@ttvgispen.nl Deelname aan de clinic is gratis. Alles wat u hoeft door te geven is uw naam en uw leeftijd.

50+ Fit
De clinic is het startpunt van een nieuwe trainingsgroep van TTV Gispen: de 50+ Fit-groep. Deze trainingsgroep start op woensdag 12 september en biedt u wekelijks de mogelijkheid om van 15.00 tot 16.30 uur een balletje te komen slaan. Let op: de onlangs verspreide flyer bevat een verkeerde startdatum en -tijd.
Bewegen is voor iedereen belangrijk en zeker voor mensen op leeftijd. Tafeltennis is met uitstek de sport die u op uw eigen tempo kunt beoefenen en nog lang op niveau kunt blijven spelen.

Meer informatie over de 50+ Fit-groep vindt u op het speciale tabblad.

Meer informatie over het project van Bettine Vriesekoop binnen de NTTB vindt u hier.